Roláda z pohankové mouky - " něco zdravějšího "

Verze pro tiskPDF verze

  5 vajec, 2 lžíce pohankové mouky, 1,5 lžíce rýžové mouky, 1 lžíce kukuřičného škrobu, 1 lžíce oleje, 3 lžíce teplé vody

 

Žloutky vyšleháme s vodou a olejem do pěny. Přidáme sypké přísady a tuhý sního z bílků. Pečeme na 190 cca 15 min.

Krém: kostka měkkého tvarohu + kaše z vody a kukuřičného škrobu ( 20 ml vody svaříme s jednou lžící škrobu) + tři lžíce medu + lžíci kakaa (nebo Karobu) - vše vyšleháme

Po vychladnutí namažeme, stočíme, potřeme na povrchu, posypeme kokosem (nebo ořechy aj.)

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer